What to put on the wall?


I dagens indlæg kan du finde et alternativ til de traditionelle billeder eller hylder på væggen.

De fleste vægge er ret tomme og kedelige hvis de er helt bare. Det oplagte valg er plakater, billeder eller hylder, men det kan godt gå hen og blive ensformigt, især i store rum eller hvis man har et stort hus. Men hvad kan man ellers sætte op?
I dag vil jeg komme med et alternativ. Og jeg tænker at lave det til en serie af indlæg, som kan bruges til inspiration, hvis man står og mangler idéer til hvad man skal putte på ens vægge.

Menu Design lancerede for et par år siden POV lysestagen. Og den har virkeligt vundet frem siden da. Og helt forståeligt, da den med sin tredimensionelle udformning bidrager med noget nyt og giver væggen dybde.
Udformning gør også at alt efter hvilken vinkel man ser lysestagen fra, så ændrer formen sig. Og deraf navnet – point of view.

Desuden fås POV stagen i mange forskellige farver og både i en version til væggen og til bordet, så der er lidt for enhver smag og behov.

Photo credit: Howlinsandra, Hannahphilipsen, Only Deco Love.
Indlægget indeholder affiliate links.

Læs også

2 kommentarer

  • Svar
    Gitte Lorentsen
    3. november 2015 at 0:24

    Tak for skøn inspiration.
    Kan du fortælle mig Hvem der laver de hvide/grå Urtepotteskjulere og det lille plantestativ, der er vist på det øverste billede.

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!