Pude inspiration

Vi mangler lidt nye sofapuder efter Celias fik sin nye seng, og et par af sofapuderne kom op i hendes seng, så nu er jeg gået i gang med at kigge på nye puder. Farlig beskæftigelse! For der er godt nok mange flotte puder derude! Som I kan se bliver det nok ovre i patchwork genre.

1. Couleur1 fra Place de Bleu, kr. 1.300
2. Puzzle pude fra Hay, kr. 700
3. Diamond pude fra Bang Bang, kr. 450
4. Brick pude fra Normann, kr. 550
5. Pude fra Bright July ca.kr. 325

Jeg er ret vild med collagepuden (5), som er fra Etsy og puden fra Place de Bleu. Hvis I ikke kender det mærke, så tag et kig forbi, de laver nogle lækre ting.
Men disse puder koster jo også lidt, og jeg tænker at man godt kunne prøve selv at lave nogle lignende pude.

Puder kan man jo aldrig få for mange af!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Karen Elisabeth
  23. marts 2013 at 13:12

  Der er kommet et kolossalt boom i lækre puder…Måske skulle man bare sy en milliard betræk, og så skifte sofadekoration en gang om ugen ;0)

 • Svar
  Cecilie
  23. marts 2013 at 16:37

  De er gost nok også super lækre Ønsker mig også nye puder til sofaen, men er så træt af min sofa, at jeg er bange for at puder ikke kan redde den 😉

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. marts 2013 at 16:47

  Ja helt vildt, men det er jo også en let måde at opdatere sin sofa på.Vi må igang med at sy …men tror jeg stopper liiidt før en milliard.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  23. marts 2013 at 16:48

  Det er måske rigtig, men puder kan jo også bruges selvom du får nu sofa.Men spørgsmålet er selvfølgelig så om det passer til den nye sofa.

 • Svar
  Helena
  23. marts 2013 at 17:43

  Ja de er vildt lækre, men da jeg elsker at sy, har jeg lavet et princip med mig selv om, at jeg altså helts skal sy mine egne puder selv. Jeg er bl.a. inspireret fra Fermliving og Place de Blue, de laver sådan nogle fede designs. Du er mer end velkommen til at se de puder som jeg har syet, hvis du har lyst til lidt mere inspiration..'Mvh helena

 • Svar
  LeizyB
  23. marts 2013 at 19:45

  Jeg ville elske en place de bleu pude, men har lige investeret i en helt fantastisk smuk pude fra Fnubbu, dem kunne jeg også bruge mange flere af :o)

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!