Pilea fotoplakat


Dette indlæg er sponsoreret af Cewe.

Jeg har altid øjnene åbne efter en ny plakat. De fleste plakater er heldigvis overkommelige i pris, så man kan sagtens skifte ud i dem med mellemrum og det er som regel heller ikke et problem, at sælge de gamle. Men tit er det de samme plakater folk falder for, som f.eks. plakaterne fra Helmut Newton, Vissevasse eller Kortkartellet, også selv om “alle” gerne vil være specielle og have noget ingen andre har.

Da Cewe spurgte om jeg ville teste et af deres produkter tøvede jeg først lidt, for jeg er ikke til fotobøger, hjemmelavet kalendere eller billeder af min datter på væggen. Men så slog det mig, jeg kan jo få lavet min helt egen fotoplakat!

Næste step er jo så at finde det rette motiv og ikke mindst få taget et billede i god kvalitet. Heldigvis har jeg et stort arkiv, så fandt et billede af min store pilea plante. Og den har jeg nu fået lavet på min helt egen planteplakat. Nedenfor ses det billede, jeg fik fremkaldt.

Da jeg skulle bestille fra Cewe‘s hjemmeside, blev jeg ret overrasket over prisen. Jeg valgte en plakat på 50 x 50 cm og den koster kun 89 kr. Dertil kommer porto på 59 kr, men selvom man kun bestiller én plakat bliver den samlet pris altså kun 148 kr. Det må siges at være ret billigt og billigere end de plakater man kan købe.

Plakaterne kan bestillers med tre forskellige overflader; blank, mat og perlemor. Perlemor udelukkede jeg hurtigt og valget faldt på den blanke variant.

Blank fotopapir
Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.

Mat fotopapir
Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.

Jeg syntes plakaten havde lidt for kraftige farver i forhold til min smag, så en anden gang vil jeg nok vælge en mat overflade. For ja, der kunne sagtens være en anden gang – hvor fedt er det lige at få sin helt egen unikke plakat!?

Læs også

8 kommentarer

 • Svar
  Joan
  30. september 2015 at 19:17

  Hvor er den fin.. 🙂 og hold da op en dyr porto for en plakat..

 • Svar
  Monica
  30. september 2015 at 20:00

  Hvor er uret fra?

 • Svar
  Rita G. Dam
  30. september 2015 at 21:29

  Lækker idé! :grinning:

 • Svar
  Monica
  1. oktober 2015 at 11:35

  Det ser ret godt ud. Jeg må ind og tjekke deres side. Jeg har nemlig en ide om et billede fra min mands barndom, som kunne være sjovt at få lavet som plakat. Ved du om de skal have negativ ? Eller kan bruge et billede der er scannet ind ??

  • Svar
   KreaVilla
   21. oktober 2015 at 11:49

   Du skal ikke have et negativ. På deres hjemmeside uploader man det ønskede billede. Så hvis du har et scannet billede er det helt perfekt.

 • Svar
  Camilla
  19. oktober 2015 at 17:10

  Hvor er din plakat fra? Ikke den med planten, men den anden 😉

  Mvh
  Camilla

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!