Insp: Industrial shelves

Jeg har jo selv lige købt en metal reol – og jeg er vild med den. Inden havde jeg fundet en del inspirationsbilleder, som jeg gerne vil dele med jer. Hvis I selv er lun på idéen, har jeg i dette indlæg givet mine bud på nogle forskellige modeller i en budget version og i  en lidt højere prisklasse.

Husk desuden at deltage i min Tom Dixon give away. Vinderne findes på onsdag d.10.1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Turid
  7. september 2014 at 19:21

  Genialt! Jeg er netop vendt grædende (næsten) hjem fra ikea, fordi de ikke kan levere deres stålreol for tiden – men jeg skal da bare i nærmeste byggemarked og lede efter en lignende! Tak for inspirationen 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   7. september 2014 at 22:08

   Heor fedt at høre at indlægget lige kommer når du mest har brug for det – vi kan jo ikke have nogen (næsten) græder. Krydser fingre for at jagten går fint.
   Jeg har forøvrigt købt min reol (den hvide) i Bauhaus, men det ligner Jem og Fix har den samme også.

   • Svar
    Turid
    8. september 2014 at 15:09

    Haha 😀 Ja, det passede perfekt med det indlæg 🙂 Jeg har googlet samtlige byggemarkeder og deres udvalg her i Århus, så nu er jeg klar til at gå på jagt 🙂 Jeg har set dem i både Silvan og Jem og Fix ja 🙂

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!