Indretning af entré

Børnehjørnet i entrén er nu blevet færdigt.
Det startede med den hjemmelavet bænk i gammelt træ, lidt ny opbevaring i form af en Le Sac papirssæk og nu er der så også kommet et par knager op i børnevenlig højde, så Celia selv kan hænge sin jakke op.

Knagerne jeg har valgt er matte Anne Black knager fra Barkshop. Og med en pige på 4 år kunne jeg ikke komme uden om lyserød.
Jeg overvejede en del at købe Muuto dots knagerne, men var i tvivl om de var for store til at børneovertøj kunne hænge ordentlig på dem. Men da jeg så fik målt efter, kunne jeg hurtigt se at de ville fylde alt for meget, den mindste knage er 9 cm og indhakket målet kun 30 x 70 cm. Så de ville jo nærmst fylde det hele.

Jeg (og Celia) er blevet rigtig tilfredse med hjørnet, det er blevet pænt, praktisk og udnyttet rigtig godt.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Tina
  7. juni 2014 at 15:18

  Meget fint lille børnested du har fået lavet i entréen:-)Min datter er blevet noget større og er begyndt at udstille sin kunst:http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/kunstudstilling-pa-holbk-sygehus.htmlØnsker jer en dejlig pinse.Tinawww.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Svar
  Sine Smed
  17. juni 2014 at 9:42

  Hvor er det bare blevet flot!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!