Home tour: Lyserødt køkken og mørke vægge

Home tour | KreaVilla
Min første tanke når jeg ser denne lejligheder er sådan nogle vægge vil jeg også have! Dernæst… mon der bor en mand? (Selvom det vist ikke er politisk korrekt at sige lyserød er en pigefarve). Og sidst; hvordan er det at færdes i en lejlighed med så mørke vægge?

Det er jo en trends med mørke vægge, og det ser flot ud på billeder. Jeg har dog endnu til gode at være i et hjem, som har mørke vægge, og jeg kan ikke lade være med at være lidt bekymret for, hvordan det opleves. Er der nogen af jer der har malet et helt rum med en mørk farve? Eller har besøgt nogen der har? Så kunne det være sjovt at høre jeres oplevelsen af det.

I lejligheden her, er det entréen og soveværelset der er malet i mørke farver. Og det tænker jeg er et godt valg, da det er rum man kun er i kort tid, skal sove i eller ikke har brug for så meget lys. Så det er nogle fine rum, at have mørke farver på væggene.

Og den anden ting, der springer i øjenen, er det lyserøde køkken!
Det er virkelig flot, og jeg kunne slet ikke få det ud af hovedet efter jeg havde set det. Gik da også lidt amok på Pinterest og fandt en masse lyserøde køkkener. Og det er faktisk lidt fjollet, for jeg har lige malet nogle bogkasser lyserøde til vores køkken. Men de er endnu ikke kommet op, så jeg har åbenbart stadigvæk et udækket behov.

Resten af lejligheden kan ses hos Historiska Hem.
Home tour | KreaVilla
Home tour | KreaVilla
Home tour | KreaVilla
Home tour | KreaVilla
Home tour | KreaVilla
Home tour | KreaVilla

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!