Deltagelse på Blickfang

I denne weekend blev den internationale design shoppe-messe-event Blickfang afholdt i Øksnehallen.
Som jeg tidligere har skrevet om blev jeg inviteret til at være med på Finderskeepers stand. Det sagde jeg fluks ja til, for det var rigtig fint selskab jeg kom i både på Finderskeepers stand og Blickfang messen og så ser jeg det som et stort skulderklap og mulighed for at flere døre åbnes.

Og det var en rigtig god oplevelse, både at møde en masse nysgerrige kunder og andre designere.
Det er lidt pudsigt, for normalt går jeg ikke bare lige hen og snakker med alle mulige, men det har jeg heldigvis ikke noget problem med i omgivelser som disse opgiveler. Og det er ret fedt og givende at snakke med så mange. Især er det sjovt at høre om andres produkter og tilblivelse og man finder ud af at nogle af de udfordringer man selv støder ind i, f.eks. med hvor meget af ens tid der går med produktion og indpakning er meeeget normalt.

Her lidt stemningsbilleder fra Finderskeepers stand.

I morgen følger et indlæg om nogle af de andre ting man kunne se (og forelske sig i) på Blickfang.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Nola
  18. november 2013 at 13:57

  Jeg var der også lige kort fredag aften. Flot at du kunne være med sådan et sted 🙂

 • Svar
  Gitte
  18. november 2013 at 16:34

  Godt gået…lækkert markedet I havde fået stablet på benene 🙂

 • Svar
  Frk. Smed
  18. november 2013 at 21:12

  Jeg var lige forbi fredag aften, jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera derhjemme. Doh! Men det var ret anderledes at gå rundt og kigge i de forskellige stande, men der var ret meget fedt ind i mellem. Desværre var der ikke noget af det der kom med hjem. Dejligt at du havde en god oplevelse med arrangementet.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. november 2013 at 23:04

  Øv, vi ikke fik hilst, men man kan jo ikke være alle steder hele tiden. *S*Og tak, ja jeg er også selv lidt imponeret *G*

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. november 2013 at 23:05

  Tak, ja der var mange fine ting. Jeg kan dog ikke tage takken for hverken Blickfang eller Finderskeepers stand, det var andre der gjorde det hårde arbejde der, og jeg kom "bare" med mine ting. *S*

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  18. november 2013 at 23:06

  Ærgerligt med kameraet, der var jo en del fine ting at tage billeder af.Ja, det var en lidt sjov blanding af en messe og et marked, men jeg var positivt overrasket over at der var så mange ting til "menneske"-priser.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!