Bladet Blad


Et helt nyt blad er netop kom på gaden, og det passer jo fint med forårets komme. Og det måtte jo næsten komme med den mega plante trend vi er ramt af. Bladet hedder slet og ret Blad og deres vision beskriver de som:

BLAD er et nyt dansk tidsskrift skrevet af plante-elskere til plante-elskere, de plante-forskrækkede, amatørerne og de mere erfarne. Bladet handler om planter i den bredeste forstand, og vil gerne inspirere og formidle viden om emnet og orientere om, hvad der sker inden for feltet på en humoristisk, uhøjtidelig og autentisk måde. Visuelt og sprogligt gør vi det gennem smukke billeder, hyggelige anekdoter og skæve historier.

BLAD udkommer fire gange årligt, og hvert nummer behandler de aktuelle emner som opstår, i takt med at årstiderne skifter.

BLAD er grundlagt af designerne Liv Caroline Hotvedt Laursen og Louise Jacobsen. Herudover er der til BLAD knyttet et fantastisk team af dedikerede designere, kunstnere, illustratorer, fotografer, journalister, digtere, botanikere samt andre entusiastiske plante-ildsjæle, der alle bidrager som eksperter indenfor deres specifikke felt.

Jeg er jo også ramt af plantefeberen, så var nødt til at få fingerene i det nye blad, for at se hvad det er for noget.
Indholdet er rimelig oplagt og jeg syntes ikke der er så meget ny information. De skriver bl.a. om planter der er lette at holde, f.eks. pilae’er, monstera og kaktuser. Men det ville måske også være mærkeligt, hvis de ikke skrev om dem, da de jo nærmest er et must have.
Derudover er der nogle artikler med planteelskere og kunstnere, der bruger naturen – bl.a. Pernille Folcarelli med de lækre blomstertryk. Og dem syntes jeg er skrevet rigtig fængende.
Formatet på bladet skiller sig ud fra mængden – på en positiv måde. Det er lave i A5 i en tyk papirkavlitet, som jeg syntes passer rigtig godt bladets indhold.

Så jeg er ikke helt oppe at ringe, men køber det helt sikkert igen, og er spændt på at følge dem. Hvis du også er nysgerrig for at se og læse mere, så kan Blad følges på Facebook eller deres hjemmeside.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!