Se hvordan Isak og Even bor


Want to live like Isak and Even? Check where there things are from below!! And I can tell they also have been to Ikea.

I går fredag fik vi set hvordan Isak og Even bor. Isak og Even fra Skam, hvis du skulle være i tvivl. Og udover tøjet der flød, nøglerne der lå og rodede og toiletpapiret på kommoden, boede de faktisk ret fint. Som i overraskende pænt, så pænt at jeg simpelthen ikke kunne lade være med, at lave et indlæg om det (åbenbart!).

De store møbler var holdt i grå og blålige farver og så en masser af personlighed med sjove og fine tegninger og tegninger med historie. Og deres loppemarkedsfund.
Men jeg kan afslører at de også har været en tur i Ikea. 😉 Tingene eller lignende kan findes her:

1. Chair // 2. Velour curtains // 3. Blue bowl // 4. Shoe storage // 5. Hooks from Hay // 6. Whiskey glasses
7. Nas poster // 8. Table lamp from Ikea // 9. Malm dresser from Ikea // 10. Paint

Whiskey glas (6) og pindestole (1) og kan helt sikkert også findes på loppemarkeder eller DBA, der er de typisk billigere, men har nok også brug for maling. Malm kommoderne fås ikke længere i grå, så enten skal man på jagt på DBA, eller et alternativ kunne være at købe en gammel teakkommode og male den.
Hvis man skal kaste sig ud i et male projekt, har jeg fundet nogle farver fra Dyrups farvekortet (10), som jeg syntes passer rigtig godt ind. De hedder (fra toppen) B03 Kildespring, B17 Isfugl og B43 Hav.

Så er der spisebordet. Helt sikkert også et loppemarkedsfund, prøv f.eks. at søge efter “retro klapbord”. Og den løsning er rigtig fin.
Det er en lille lejlighed, så de har et lille bord, der let kan flyttes rundt. Og når de har gæster har de mulighed for at slå det ud, så det bliver størrere. Samtidlig gør blandningen af Ikea og loppemarkedsfund, at det bliver lidt mere personligt og hyggeligt, end hvis de kun havde været i Ikea.

Hvem der bare kunne komme på besøg til en kop te hos Isak og Even. 🙂

Gem

Gem

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Jane Hansen
  27. maj 2017 at 21:41

  Kun hvis Even laver teen Men af 2 gutta, så var det overraskende kult

 • Svar
  Cille
  12. juni 2017 at 12:47

  Det er faktisk overraskende flot. Jeg ville dog ikke selv indrette min bolig sådan. Men helt klart ikke dårligt. Fed du har taget dig tid til at skrive om det.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!