Neonskilte

Neonskilte | Kreavilla
I dag skal det handle om neon, dog hverken på den måde vi så neon i 80’erne (hvis man er gammel nok til at kunne huske det) eller i starten af 10’erne, hvor der var neon detaljer på alt tøj og interiør.
Denne gang er det neon lys, der dukker op i indretningen, både hjemme og i diverse butikker og caféer. Som f.eks. hos burgerkæden Jagger, der udover at lave gode burgere også har en ret fin indretning med masser af neondetaljer. Den seje neonplakat i den lyserøde lejlighed jeg viste for lidt tid siden. Og også i Nybyggerne fik Jimmi og Bolettes lavet et mums-neonskilt til deres køkken.
Neonskilte | Kreavilla
Desværre er det temmelig dyrt at få lavet et neonskilt, da den originale slags specialfremstilles. Men der er, et par andre muligheder, hvis man gerne vil have et neonskilt i sit hjem.

Vil man have et ord eller et sjovt statement kan man hos Seletti købe bogstaver enkeltvis, er man mere til figurer har Urban outfitters et ret stort udvalg. Hos Wish kan man også finde rigtig mange forskellige figurer, og det er væsentlig billigere end andre steder. Man skal dog være opmærksom på, at produkter derfra ikke er tjekket efter de samme sikkerhedsstandarder, som herhjemme.

En anden mulighed er selv at lave et neonskilt ud af en neon wire. Det kan du finde en DIY på hos I Spy DIY.

Den sidste mulig for at tilføje lidt neon til sit hjem er med en plakat. Der findes ikke mange på markedet, Vaginan plakaten fra den lyserøde lejlighed fås desværre ikke mere, men der findes et andet svensk alternativ i form af “This is art” plakaten fra designdouen Jenny og Jens.

Neonskilte | Kreavilla
Hello // This is art // Flamingo // Kaktus // Love
Hello // Øje // Etc Seletti bogstaver

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!