Pineapple poster – Print selv

I forlængelsen af gårsdags indlæg om ananas accessories, tænkte jeg det ville være et passende tidspunkt at dele endnu en print selv plakat. I forbindelse med en konkurrence lavede jeg nemlig denne ananasen plakat. Jeg vandt desværre ikke, men så kan den jo heldigvis komme jer til gavn.

Posteren passer til et A4 papir og kan downloades her.

Jeg har tidligere postet en anden print-selv plakat af et Philodendron blad. Den kan se ovenfor og kan downloade her. Jeg håber I syntes om dem og kan bruge dem.

– Christina

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Camilla
  23. oktober 2014 at 12:38

  Hej,
  når jeg trykker på linket med prins selv plaktarer skriver den at siden ikke findes 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   23. oktober 2014 at 22:37

   Tak for info – det er rettet nu!

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!