Nyt år – nye projekter #2

Som tidligere skrevet, har jeg jo et par projekter på to do listen.

Det andet jeg vil vise jer, er dette linnedskab, som blev mit for sølle 100 kr, da genboen holde flytte-loppemarked.
Det er så snedigt, at det lige netop kan stå på en smal væg på Celias værelse. Der er skråvægge, så det er med at udnytte de “høje” vægge godt.

Jeg vakler lidt mellem om det skal males mint eller lilla.
Men eftersom der er lilla på skråvæggen, en anden lilla end den jeg nu har i tankerne, hælder jeg til mint.
Meeen man kunne jo også male lilla indvendigt? Eller man kunne tapesere på lågerne enten indvendigt eller udvendigt. Man kunne jo også male skabet hvidt og have en farve indvendigt, så er der lidt frie tøjler.
What to do, what to do… Fortsættelse følger.

Kilder (øverst fra venstre):

Mint skab fra Colorama, mint skab fra Thomsons, lilla skab fra Bare Wunderbare,
Hvid/turkis fra TS, Hvid/lilla fra Thomsons

Læs også

10 kommentarer

 • Svar
  Katrine Louise
  3. januar 2013 at 22:54

  Uhh.. Der var du heldig! 🙂 Hvis det var mig, så kunne jeg nok også godt finde på at male det i to farver; en udenpå og en indeni. Der er nu altså ikke noget som et skab, der er ligeså lækkert og gennemført når man åbner det, som det er udenpå! 😀

 • Svar
  Louise
  4. januar 2013 at 8:00

  Så fint en skab, rigtig tøsseskab;-) jeg ville nok male det hvidt og lilla, lilla skulle være indei, og hvidt uden på…

 • Svar
  Anne-Sofie (Fingernem)
  4. januar 2013 at 18:23

  Lilla med tapet i Mint/blå/grønne farver!

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  4. januar 2013 at 21:16

  Ja, det var lidt et kup. Syntes dog faktisk det er lidt for tøset, med krummelurerne på toppen, men den er ikke lige til at tage af og for 100 kr kan jeg godt leve med det. Tror nu også det gør sig fint på et pigeværelse.Tak for input, lige pt. er planen mint udenpå og lilla indeni, evt. lilla tapet.

 • Svar
  Sisse-Sofie
  5. januar 2013 at 6:46

  Hvidt!

 • Svar
  Paulsen
  6. januar 2013 at 21:01

  Rigtigt flot skab -du har gjort dig et godt køb der.Jeg stemmer også for en anden farve indeni. Du kunne evt. sætte tapetet på hylder i skabet -hvis der altså skal hylder i.Jeg har malet mit indbyggede klædeskab turkis på hylderne og så hvidt indvendigt med papir på hylderne og det er simpelthen så fantastisk at åbne og se ifht. rå krydsfinerplader.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  6. januar 2013 at 22:18

  Det lyder også spændende, har du et billede af det?

 • Svar
  Maja / mayjay.dk
  7. januar 2013 at 20:18

  Hej Christina.Jeg er ny her i blogland og kom lige forbi din inspirerende blog og tænkte at jeg lige måtte komme med mit foreslag til det her flotte skab:)Hvis væggen er lilla, så ville jeg klart vælge den mint-grønne da de to farver står rigtig godt sammen efter min smag. Og så ville jeg enten male eller lege med noget tapet i lilla mynstre inden i og måske lade én af hylderne være i den mint-grønne farve.Eller måske male det hvidt ig så male kanterne enten den lilla eller mint-grønne farve, og hvis man så er enddnu mere modig, så kunne man evt. skrive en lille tekst eller digt som betyder noget for en, på den ene hvide skabslåge med den farve man nu vægler.Ja jeg er fuld af "gode" idder:) Jeg elsker bare selv den her slags projekter.Jeg glæder mig til at se hvad det ender med:)God aftenMaja / mayjay.dk

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. januar 2013 at 22:11

  Sikke mange og gode idéer. Væggen skabet skal stå op af er ikke lilla, men så det kommer ikke til at være helt op af hinanden, men tror nu alligevel valget falder på at male det mint-grønt udenpå.Indeni er stadig lidt et åbent spørgsmål. Det kunne godt være jeg brugte idéen med også at male noget mint-grønt indeni. F.eks. Lilla på bagpladen og siderne og så hvide hylder med en mint kant forrest.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. januar 2013 at 22:14

  Nårh ja – og pænt velkommen til! 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!