DIY: Høje paneler

DIY: Høje paneler | Kreavilla
Ønsker du at tilføje varme og charme til dit hjem? Så se her hvordan du nemt og billigt kan lave høje paneler.

Et hvidt rumt, er nemt at indrette og ændre, men nogen gange kan det være svært at skabe en hyggelig og hjemmelig stemning. Det var tilfældet for Katerina Dima, der driver bloggen Only Deco Love. Hun syntes hendes soveværelse virkede lidt tomt og ufærdigt, dog ville hun gerne holde det enkelt uden så mange møbler, så istedet lavede hun denne simple makeover, hvor fodpanelerne er gjort ekstra høje og paneler og karme malet i en varm farve. Virkelig simpelt, men med en stor effekt.

De høje fodpaneler er lavet ved, at sømme en liste med en flot profil 30 cm over det eksisterende panel. Og derefter male det gamle panel, den nye liste og vægstykket derimellem i den samme farve. Dermed opnår man en illusion af, at det er ét panel.
Farven der er valgt til de høje paneler og vindueskarmene er også med til at ændre stemningen i rummet, gøre det hyggeligere og tilføje ekstra dybde.  Det er en lidt mørkere og varmere tone, der hedder Space (10678) og er fra Jotun Lady Supreme Finish.

Jeg vil ikke anbefalde at lave høje paneler i et hus eller lejlighed af nyere dato, stilen indenfor skal passe med udenfor. Men at male paneler og karme i en varm farve, kan bruges hvor som helst.

Makeoveren er lavet hos Katerina Dima, der driver bloggen Only Deco Love i samarbejde med Niki fra My Scandinavian Home. Jeg deler fordi jeg syntes idéen er god og ser fantastisk ud, det håber jeg også du gør!
DIY: Høje paneler | Kreavilla
DIY: Høje paneler | Kreavilla
DIY: Høje paneler | Kreavilla
DIY: Høje paneler | Kreavilla

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!