DIY opslagstavle


Idag har jeg lavet en ny og ret simpel opslagstavle og er super tilfreds med resultatet. Det eneste jeg har brugt er skruer, snor og klemmer.

Vi har før haft en traditionel opslagstavle. som man kunne skrive på og som var magnetisk. Hullerne fra hjørner har jeg genbrugt og så er har jeg boret to ekstra huller, så der i alt er 6 skruer og 3 vandrette snore. Jeg har som sagt brugt skruer, men hvis du har en gipsvæg kan man nøjes med søm.
Snoren jeg har brugt er en kraftig bomuldssnor. Den er bundet fast øverst i hjørnet og viklet om de øvrige skruer (se billede nedenfor). Klemmerne har jeg købt hos Søstrene Grene, det kan også købes online.

Og så kan man jo bare sætte op hvad hjertet begærer, en kalender, invitationer mv.Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!