Udfordring: Plant en avocado!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den seneste uge har min bloggerkollega Frøken Overspringshandling haft plantetema på sin blog og givet en masse skøn planteinspiration; Indretning med planter, pasning af planter, tip til potter mv. Så hvis du også er bidt af plantetrenden, er der helt sikkert noget inspiration at hente.

Hendes sidste indlæg handlede om hvordan man kan få en avocado-sten til at spire og blive til en plante (eller et træ, hvis tålmodigheden og pasningen er god).

Jeg har to avocado’er liggende, der liiige skal blive spise klar (eller overmodne *S*), men så vil jeg følge hendes meget udførlige DIY til hvad man skal gøre, for at få sin avocado sten til at spire og vokse sig til en plante.
Og så var det jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt, hvis nogle af jer også var med på rejsen. Og måske uploaded nogle billeder under hashtagget #diyavocado. Er I friske?

Læs også

5 kommentarer

 • Svar
  Anne Mette - yesthankyou.dk
  25. januar 2015 at 18:52

  Åh, jeg håber jeg kan finde nogle billeder frem fra de gange det er lykkedes mig (man skal bare have tålmodighed). Jeg har gjort det flere gange for nogle år siden 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   27. januar 2015 at 21:56

   Rart, at vide det kan lykkes.
   Har du nogle do’s and dont’s?

 • Svar
  Lizbet/The HomeCure
  27. januar 2015 at 11:26

  Jeg er så klar! Jeg skal da så meget have et avocadotræ! 😀

  • Svar
   KreaVilla
   27. januar 2015 at 21:54

   Yes, en mere på vognen – dejligt! Og held og lykke med det. 😀

 • Svar
  Louise
  28. januar 2015 at 23:19

  Ååh en hyggelig udfordring.
  Er selv den lykkelige ejer af en 1½ år gammel avokado på 30 cm:-)

  De er ikke vildt imponerende og flotte, men det er bare min ynglingsaplante. Bare tanken om den engang var en lille bitte sten i en lækker avokado

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!