Bedroom video tour


I går viste jeg jo lidt billeder fra vores soveværelse i forbindelse med give away’en fra Magasin. Men vores soveværelse er ret småt, hvilket gør det svært at tage nogle gode billeder. Så jeg besluttede at jeg også ville lave en video, for at give et bedre indtryk af pladsen og indretningen. Og måske, er der andre med et lille soveværelse, der kan bruge det til inspiration?!
Jeg siger i videoen at værelset måler 2,5 x 3 meter, de nøjagtige mål er 2,7 x 3,7 meter.

Hvis I er nysgerrige for at vide, hvor de forskellige ting er fra, er her lidt links: Natborde, stor plakater i min side med blomster, palme-plakat, plakat med vand i min mands side og pendle.
Vægfarven har NCS koden S6020-R90B.

Og… så var der jo også noget med en give away, og en vinder der skulle findes. Den heldige, der for lov til at spendere 2000 kr i Magasin, er Katrine der skriver:

Jeg har simpelthen lige købt min helt egen første lejlighed i København, så jeg mangler nærmest alt… Magasin ville da virkelig være et lækkert sted at starte! Evt med et sofabord eller et flot billede til væggen! ☺️

Jeg sender dig en mail, så du kan få gavekortet tilsendt.
Og til jer andre, vil jeg bare sige 1000, 1000 tak for at deltage, der er dejligt at se, der er liv på en anden side af skærmen. *S*

God weekend
Og ja, man kan også lave andet i soveværelset end at sove. *G*

Indlægget er sponsoreret af Magasin og indeholder affiliate links.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!