Cool and calm bedroom and give away reminder


Jeg vil bare lige minde om, at jeg jo har en lækker give away kørende, hvor du kan vinde et gavekort på 2000 kr. til Magasin! Det er nemlig i morgen at jeg finder den heldige vinder. For at deltage, hop til dette indlæg og læg en kommentar.
Der er allerede mange der har deltaget, og det er ret sjovt og interessant at høre, hvordan I vil spendere den mulige gevinst. Der er jo mange forskellige muligheder, med det store udvalg Magasin har.

Jeg har også selv fået lov at snuse lidt rundt i Magasin og finde nogle af mine egne favoritter, som jeg har indrettet mig med i vores soveværelse. For mig er kodeordet i et soveværelse ro. Der må ikke ske for meget, hverken med farver, tilbehør eller rod. Det skal være dejligt og afslappende at være i soveværelset og det styntes jeg netop de blå og støvet nuancer jeg har valgt er med til at skabe. Lækre tekstiler, er også et most i soveværelset. Der er ikke noget værre end stift eller glat sengetøj, så man ligger og karter rundt med sin dyne! Det grå sengelinned, vi har på her, er fra Magasins eget mærke Living, og det rosa er fra Kong Sløjd og de opfylder begge det kriterium.

Blåt tæppe // Grå pude // Rosa pude // Blå pude// Gråt sengetøj
Marmor bakke // Bellino lågkrukke // Kubus frame

Vores soveværelse er, som det måske fremgår, ret småt, og det kan være svært at tage nogle gode billeder. Så jeg har også lavet en lille video rundtur. Den kommer på bloggen i morgen, om alt går vel.

Indlægget er sponsoreret af Magasin.


Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Anne
  10. april 2016 at 21:49

  hvor har du den fede bænk fra?

 • Svar
  CharlotteR
  29. oktober 2017 at 10:15

  Hvor er den fine sort/ hvide potteskjuler fra?

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!