Wallhangers

All Roads Design

Vægtæpper leder måske dine tankerne hen på orange og brunelige ryatæpper på væggen i et 70’er parcelhus, men den opfattelse kan du godt ændre. Der dukker nemlig flere vægtæpper op i en lidt anden stil dog.
Udover andre farver, mixes forskellige garntyper med andre materialer. Det giver et rigtig flot udtryk, og man får helt lyst til at røre og se nærmere på det.

Jeg bruger dog her betegnelsen “Wallhanger” – for det første for ikke at skræmme jeg helt væk 😉 men også fordi det dækker lidt bredere.
F.eks. har Elkeland (nedenfor til højre) lavet en version, hvor kobber og træstykker kombineres med uld. Eller billedet allernedest hvor garn er blevet brugt til at lave et slags banner.

Den eneste ulempe jeg ser ved disse wallhangers er prisen, hvis man skal ud og købe dem. Det er jo et stykke håndarbejde, som tager tid og derfor bliver prisen også derefter.
Men en anden mulighed er selv at lave et. Her er en rigtig fin vejledning til selv at væve et tæppe, det har LabDecor og LeizyB f.eks. gjort med stor succes. Jeg er klar til at gå i gang – hvad siger I?

Og hvis I vil se lidt mere inspiration har jeg lavet et board på Pinterest, hvor du kan se mere.

Heddle & Needle // Elkeland

LabDecor

Creative bug inkl. DIY

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Libbie
  8. juli 2014 at 11:26

  De er mega fede

 • Svar
  Trine/Stjernepels
  8. juli 2014 at 16:21

  Jeg er SÅ klar, tak for DIY-link!! Har længe, længe, længe sukket efter et til min væg i stuen, og nu tror jeg da faktisk jeg selv kan realisere værket i mit hoved 😀

 • Svar
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  8. juli 2014 at 20:38

  Tak for linket 🙂 du må selv i gang det er faktisk ret hyggeligt og en væv koster ingenting i genbrugsen – de ligger tit blandt børnespil 😉

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. juli 2014 at 20:58

  Skønt, det også falder i din smag.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. juli 2014 at 21:01

  Det var så lidt, faktisk er det Kristina / LabDecor der har fundet linket. 🙂
  Jeg har ikke haft så mange idéer i hovedet, men skal love for at jeg har det nu.

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  8. juli 2014 at 21:02

  Ja, jeg må på jagt i weekenden. Har dog også set nogen lave en væv selv, med et par brædder og søm til at sætte snoren fast.

 • Svar
  Tina
  9. juli 2014 at 17:36

  De er virkeligt skønne dine wallhangers:-)

  Jeg lavede dem i sin tid, dog med 4 store smukke rå trækæppe fra skoven, bandt dem sammen i hjørnerne, trak snore og så begyndte jeg at væve, ikke med garn og snor, nej med stofstrimler og herpå påsat sten med huller eller andre natur ting. Naturvævning.
  Prøv det en dag:-)

  Kig gerne forbi min datters kreative blog: "En verden af kunst" på http://www.mariahoffbeck.blogspot.com
  Tina

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  9. juli 2014 at 17:44

  Det lyder også spændende med naturvævning – der er jo et helt væld af muligheder for at lave sin helt egen og unikke vægtæppe.

  Tak for inputtet.

 • Svar
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  9. juli 2014 at 19:02

  Det kan du også, jeg har selv forsøgt at lave en men desværre ikke fået den prøvet endnu – du kan evt tjekke #mettefis på IG hun har selv lavet sine væve 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!