Flytning: Solgt på 7 dage!


Hvor lang tid kan det tage at sælge et hus? Åbenbart ikke særlig lang tid med vores hus.

Vi lavede en aftale med Lokalbolig d. 7. maj om at de skulle sælge vores hus, vi  havde den første fremvisning d.11. maj, d.27. maj skrev vi under på købstilbud og d.4. juni var alle frister og forbehold udløbbet og salget en realitet.
Hvad endnu mere fantastisk er, at kun tre par nåede at se huset og de var alle interesseret og vi fik derfor solgt til over prisen. Og hvad endnu vildere er, at vi jo havde to andre mæglere ude, som vurdere huset noget lavere end salgsprisen, så vi var lidt i tvivl om, huset kunne sælges til den pris. Men det var altså ikke et problem.

Jeg har skrevet lidt om vores proces i forhold til at vælge en mægler her.

Så maj måned var temmelig hektisk (hvilket også smittede af på bloggen), med både valg af en mægler, at sætte huset til salg, fremvisninger, fik lavet tilstandsrapport, taget billeder og så lige en hel del oprydning og småreperationer, så huset kunne fremstå bedst muligt.

Selvom man måske ikke må sige sådan noget højt, så betyder det en klækkelig gevinst, da vi jo ikke skal købe igen, men fremover bo til leje. Lejen også er væstenlig mindre end vores nuværende bolig udgifter.
Det føles faktisk lidt som at vi har vundet i lotto og vi er så glade for den beslutning vi tog om at flytte.

Læs også

3 kommentarer

 • Svar
  Karina Viki
  16. juni 2015 at 8:43

  Simpelthen så fedt at det røg så hurtigt, men jeres hus har også mange flotte løsninger og indretningen let og lys – lige hvad købere kan bruge 🙂 Og lækkert at komme ud med overskud -selvom det er leje det næste i flytter ind i, så koster det altid en del at flytte. Så forelsker man sig i nye møbler osv… Tillykke med det hele og pøj pøj med det nye 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   17. juni 2015 at 22:05

   Ja, noget rigtigt har vi vist gjort. :blush:
   Og ja det overskud er simpelthen så lækkert og det er helt fantastisk at vi fremover bliver uden gæld. Det er en dejlig følese.
   1000 tak for din kommentar.

 • Svar
  Martin Skov
  20. juni 2015 at 14:01

  Stort tillykke med salget og ikke mindst overskuddet! Både placeringen og ikke mindst designet/indretningen gør jo også at køber bliver mere begejstret, end hvis det havde været nøjagtig samme bolig men med kedelig og gammeldags interiør.
  En af mine ejendomsmæglerbekendte fortalte mig engang, at købere er de mest fantasiforladte personer der findes – de skal nærmest have alt serveret på et sølvfad, når det kommer til muligheder/indretning i hjemmet.

  God fornøjelse i det nye hjem :grinning:

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!