Plakat tips – The Poster ClubJeg har igen fået en ny plakat til samlingen. Eller samling og samling er måske så meget sagt, for jeg sælger faktisk tit ud når jeg får nye. Men jeg elsker at surfe efter nye plakater eller spotte dem hos de profiler jeg følger på Instagram. Og jeg har vist efterhånden et meget godt overblik og de danske, svenske og norske designer der laver plakater i min smag.

En shop der samler mange af mine favoritter er The Poster Club. Indlægget er sponsoreret, og derfor kan en anbefaling måske virke lidt tom, men samarbejdet er på mit initaitiv, netop fordi jeg syntes de har et rigtig godt udvalg.

Nedenfor har jeg samlet nogen af mine plakat favoritter derfra, som også sagtens kunne finde vej herhjem. Måske aner du et tema? Ellers kan jeg afslører at støvede/sarte farver og fotografiske plakater er gode ledetråde og noget jeg tror vi kommer til at se rigtig meget af.

Indlægget af lavet i samarbejde med The Poster Club.


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!