New office


Vi bor jo i en murermester villa, med god plads. Bl.a. har vi en kælder, som er ret funktionel og der er også både et skrivebord til min mand og jeg, men det har det med at tiltrække en frygtelig masse rod dernede, så jeg sidder der sjældendt og arbjder.
Jeg har tit siddet og sukket over mange lækre kontorer f.eks. her, men det er bare ikke særlig realistisk sådan som kælderen bruges.

Men vi har bl.a. også et gæsteværelse, som især min mor bruger. Da vi flyttede ind blev det indrettede med en del pasteller, men der er ikke rigtig gjort så meget ved det siden, bl.a. var der et fjernsyn, men det er aldrig blevet sat til. Og så kan I vel godt lægge to og to sammen? Jep, der er kommet et skrivebord/kontorhjørne på gæsteværelset.

Det er ikke helt færdig indrettet, men syntes allerede der er en stor forbedring fra før og en masse af de postkort jeg ellers bare havde liggende, komme til deres ret nu.
Bordet er fra Ikea og har kostet 359 kr ialt, stolen er fra Super Studio, billede med pressede blomster kan du se hvordan du laver her.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!