New house

Der har været noget stille den sidste måneds tid, men som den flittige læser måske kan regne ud, skyldes det vores flytning. Det meste af vores tid er blevet dedikeret til det; nedpakning, oprydning, udsmidning – og til sidst den lidt sjovere del, med udpakning og at komme på plads, herunder en del ture til Ikea.

Vi flyttede forrige tirsdag og de fleste af rummene er stort set udpakket og kan bruges. Der er dog lige et stort “men”, og det er det kommende kontor/hobbeværelse, som vi ikke er gået i gang med og mest af alt, kan betegnes som et roderum. Og alle de der ting, man ikke lige ved skal være, bliver sat der.

Jeg ville gerne kunne vise en masse billeder af et fint og flot hjem, men jeg tænker det også kan være sjovt at følge processen. Selvom det meste af indretningen er på plads mangler der nemlig masser af lamper, billeder og generelt noget mere hygge og personlighed.
Det er virkelig skønt at få pakket diverse nips ud, for det er godt nok tomt uden. Jeg er så lidt udforderet af, at her er gulv til loftvinduer og dermed ingen vindueskarme.

Nok ord, nu lidt billeder.


I stueetagen er køkken-/spiseplads og en gang med plads til lidt opbevaring og dims.Maaasser af plads til sko.Et lille hjørne af stuen, hvor Bauhaus reolen har fået pladss.


Soveværelset der har fået en mørkeblå vægfarve (Farvekode S6020-R90B).

Læs også

4 kommentarer

 • Svar
  Elisabeth
  8. august 2015 at 21:52

  Yay, hvor er det fint!!! Stort tillykke:)

 • Svar
  Karina Viki
  8. august 2015 at 22:30

  Så fedt! Stort tillykke med jeres nye lækre bolig – selvom I ikke er helt færdige endnu, så ser det bare top lækkert ud 🙂

 • Svar
  Marie
  9. august 2015 at 0:45

  Tillykke med jeres hjem 😉 den mint ikea skammel hvad er det for en farve der er brugt der? Den er helt perfekt;-)

 • Svar
  Rita Dam
  10. august 2015 at 21:15

  Det er blevet så fint! 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!