Macramé wallhanger

I forbindelse med at jeg lavede forskellige planteophæng til min plantevæg, øvede jeg forskellige macramé knuder. Og så var det jo oplagt at gå skridtet videre op lave et væg ophæng.

Jeg må sige jeg var noget overrasket over både tidsforbrug og garnforbrug. Jeg brugte 40 stykker af ca. 2 meter og 3 aftener på det. Men det er sådan en fed fornemmelse at have noget på væggen, man selv har lavet. Og jeg kunne sagtens finde på at lave en til.

Hvis du skulle have lyst til at lave en selv, har jeg samlet en masse inspiration og DIYs på min Pinterest board Macramé.

Læs også

4 kommentarer

 • Svar
  Lizbet/The HomeCure
  14. februar 2015 at 18:17

  Hvor er den bare fin! Jeg er også helt vildt med macramé og jeg kan godt mærke, at jeg snart selv må i gang, fordi det kribler og krabler i mine fingre! 😀

  • Svar
   KreaVilla
   14. februar 2015 at 23:13

   Jeg kan kun anbefale at komme i gang, og der skal jo heldigvis ikke så meget til. 🙂
   Og dejligt hvis det kan smitte af, at jeg har fået lavet noget macramé (som jeg stadigvæk ikke aner hvordan man udtaler).

 • Svar
  Line
  19. februar 2015 at 11:53

  Jeg er helt vild med det blomsterophæng! Jeg flytter ind på nyt værelse lige om lidt, og er – som en hver anden interørinteresseret – allerede begyndt at indrette rummet fra gulv til loft 😉 Hvor har du købt hyldeknægten til planten? Jeg har fundet den her fra http://www.xl-byg.dk/produkter/bolig-fritid/hyldeknaegte/finer/millarco-finerknaegt-finer-natur-175x200mm.htm, tror du at de er stabile nok til en stor plante som din på billedet? 🙂

  • Svar
   KreaVilla
   19. februar 2015 at 12:26

   Jeg har købt min i Silvan, men jeg tror faktisk de er identiske – så det kan du sagtens.
   Og pøj pøj med nyt værelse, planlægningsfasen er noget af det bedste. 🙂

  Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!