Valg af mægler (Flytning)

Vi har jo besluttet at flytte og på trods af at vi gik igang med at søge, blev vi alligevel overrasket over, hvor hurtigt det gik før vi fik tilbudt et rækkehus. Vi var derfor ikke særlig langt i processen med salg af vores hus; at finde en mægler, rydde op og ud, gøre rent og i det hele taget gøre vores hus salgsklart. Men det skal jo alligevel gøres ordenligt, da det er en pæn sum penge man leger med, når man skal sælge et hus.
Så det har vi brugt de sidste par uger til, og derfor stilheden på bloggen.

Vi var ret enige om, at vi skulle have en mægler. Selvfølgelig kan man godt bruge noget ekstra tid på selv at ordne diverse papirer og vise frem, men vi har jo selv været på købersiden, og der ville jeg bare ikke være særlig tryg ved, at sælgerne selv stod for det hele. Og jeg syntes også fremvisnings aspektet kan blive lidt akavet, når det er ejerne der viser frem.
Jeg tror egentlig heller ikke det er svært at trække nogle interesserede købere til, men der hvor jeg mener mægleren kan gøre en stor forskel er i forhold til prisen på huset og forhandlingerne. Hverken min mand eller jeg har nogen erfaring med det, så selv om en mægler er dyr, tror jeg på det kan betale sig i sidste ende.

Men hvordan er det lige man så vælger hvilken mægler, der skal sælge ens hus? Og hvor stor forskel gør det hvilken mægler man vælger?
Vi har haft tre forskellige mæglere på besøg, der har kigget og spurgt og vurderet huset, samt fortalt lidt om deres salgsmuligheder og strategier.

De to første mæglere vi havde ude, vurderede huset ret ens. Men det ene viste dog noget mere entusiasme for huset og at det var et hus han gerne ville sælge. Den tredje mægler vurdere huset væsentlig højere end de to første. Det kunne selvfølgelig godt være et nemt salgstrick, men han havde ekspemler med på lignende huse der var solgt i området og talte i det hele taget godt for sin sag og overbeviste os om, at det ikke bare var ren luft, men at det var en realistisk og rimelig pris for vores hus.

Den tredje mægler var Lokalbolig, så det er altså dem der har fået æren af at have vores hus til salg. Udbudsprisen er sat til 3.995.000 og huset kan ses på nettet her.
Der har allerede været flere fremvisninger, så det er ret spændende, så kryds gerne jeres fingre!Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!