Frame by Lassen – Vind for 15.000 kr

Jeg gætter på at de fleste boliginteresserede har en Kubus lysestage derhjemme?!
By Lassens design er nemlig enkelt, i god kvalitet og fås i mange farver og passer dermed i de fleste hjem. Det tror jeg egentlig også deres reolsystem Frame gør, det er bare lidt dyrere og det sætter selvfølgelig en begrænsning.

Men drømme kan man jo altid. Og det er nu gjort endnu lettere med den app by Lassen har lanceret, hvor man kan sammensætte sit eget Frame reolsystem.
Virkelig smart. For det første får de jo netop folk til at drømme og ønske, men det gør det også noget lettere at tage en beslutning, hvis man står overfor at skulle købe et reolsystem. Jeg meget visuelle anlagt og plejer at sidde og tegne sådan noget på papir, men det er da noget lettere at have en app, hvor man bare kan vælge de forskellige størrelser og farver med et hiv og træk og klik.
I app’en ser man det desuden i 3D, så man kan fornemme de forskellige dybder, der er på kasserne. OG.. man kan se reolerne med sit eget hjem som baggrund!

Jeg har selvfølgelig leget lidt med app’en og man kommer meget let igang og det er ret intuitivt.
Jeg havde dog lidt svært ved at finde ud af, hvordan man kunne se reolerne med sit eget hjem som baggrund, men det kræver faktisk bare at man printer en “Frame marker” ud og sætter på væggen. “Frame marker” er et stykke papir, der printes og sættes på væggen. Tryk her for at hente den.
Men det lykkedes! Og nedenfor kan du se det reolsystem, jeg drømmer om til vores soveværelse – og hvordan der ser ud i dag.

Og så var der jo også det der med at vinde for 15.000 kr reol.
For at være med i konkurrencen, skal du hente app’en, designe din drømme-reol og poste den på Facebook eller Instagram med hashtagget #myframebylassen.
Læs mere om hvordan du deltager i konkurrencen, downloader app’en og printer “Frame markeren” her.


Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!