Et skud kreativitet


I søndags var jeg til et rigtigt lækkert blogarrangement, og jeg gik hjem med en kreativitets-konto, der var fyldt helt op, og mættet både af mad, gode indtryk og dejlige mennesker.
Det var Creative Company, der havde inviteret. De forhandler hobbyartikler, og de har et kæmpe udvalg. Desværre har de kun én fysisk butik i Holstebro, så normalt kan man ikke følge og mærke på deres produkter inden køb, men alt kan købes via deres webshop og det er der jo også en vis bekvemmelighed ved.


Lækker madkurv og fin broderiæske

Til arrangementet havde de allieret sig med Mette fra MonstersCircus, der havde tryllet med nogle af deres produkter og præsenteret dem virkeligt indbydende.
Materialer til at lave alle tingene fik vi i en kæmpe goodiebag, og så var det ellers bare med at kaste sig over indholdet og gå i gang.


Articstic Wires og String art. Foto: Monsterscircus // SanneP

Mine favoritter var de to ovenstående ting.
Ophængene til venstre er lavet på en fancy plade til artistics wires, hvor man sætter nogle små pinde i og så kan man vikle metaltråd om og på den måde lave forskellige figurer. Det er helt sikkert en ting jeg skal lege mere med, for der er uanede muligheder.
Ophængende til højre kaldes stringart, og er en gammel tradition. Men her har CC Hobby lavet forarbejdet; man kan købe forskellige figurer skåret i finer, og så skal man bare selv vikle tråd om. Smaaaart.
Og med det blev den lille juleglød også tændt.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!