Boxland – Farvel for i år

Jeg er bagud med bloggen – jeg hader egentlig når folk starter deres indlæg med at undskyldende manglende aktivitet – men jeg vil gerne lige forklare hvorfor.
Årsagen til min manglende aktivitet har heldigvis været aktivitet på andre fronter. Jeg har også haft lidt svært ved at finde ud af om/hvad jeg skulle blive ved med at skrive. For pt. går det meste af min fritid på mit firma DecoVilla og andre kreative ting er der ikke meget tid til. Og det var jo egentlig det bloggen var ment for.
Så fokus kommer til at flytte lidt og handle om de ting jeg laver nu; nemlig DecoVilla. Jeg håber dog stadigvæk at der kan blive plads til andre kreative projekter også.

Og jeg vil starte med til catching-up-to-date

I august måned var med i in a Box i Boxland på Carlsberg.
Kort fortalt var vi 7 designere, der var gået sammen om at leje to boxe i to måneder (jeg var dog kun med i august) og vi holdt så åbent hver weekend.
Konceptet er ret fedt, et område på Carlsberg med 40 boxe man kan leje på månedsbasis, derud over dagsstande, en strand, en bar og andre forskellige events. Vildt fedt sådan at skabe liv i byen.

Det var en lidt blandet oplevelse at være med I, men dog alt i alt god.
Vi forsøgte at sprede budskabet meget på Instagram og Facebook og der var rigtig mange der kom ud og besøgte os (og handlede lidt *S*). Til gengæld savnede vi at arrangørere bag Boxland var lidt mere fremme i skoene og organiseret med tingene. Vi syntes også det var ærgerligt, at der ikke var flere designere og andre nye ting derude, men lidt for mange lopper.
For at rode lidt bod på det, arrangerede vi Blogland i Boxland i weekenden d.31.aug+1.sep og det var fedt. Mange lejede en stand og der var endnu flere besøgende. Virkelig skønt at se og mærke at ens arbejde gav frugt.

Salgsmæssigt var det desværre ret skævt fordelt med hvem der solgte godt i løbet af måneden. Lidt uforklareligt, for jeg syntes virkelig at vi alle har nogle fine ting. Men man må vist bare konkluderer, at der virkelig kan være forskel på hvor ens ting sælger godt.
Jeg lå i den gode ende, men derfor ærger dig mig nu alligevel, at der var så stor forskel.

Socialt var det super fedt, det er virkelig nogle skønne damer jeg har mødt.
Og heldigvis fortsætter samarbejdet med nogle af dem, da Tina og Heidi, søstrene bag OhDeer snart åbner en butik på Vesterbrogade! Og jeg skal være med, det glæder jeg mig VIRKELIG til og det kommer der selvfølgelig også mere om. Men hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om butik markant her.

 

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!