Og vinderen er…

Klokken er rundet 20, barnet er lagt i seng og en vinder er trukket.

Hvis I ikke allerede ved det, kan jeg godt afsløre at jeg er lidt af en talnørd og elsker Excel, derfor har jeg selvfølge brugt Excels random funktion til at finde en vinder.

Vinderen har lavet smykket, der ses nedenfor. Jeg har ikke tidligere nærstuderet det hun har lavet, men der er rigtig mange fine ting imellem.
Hun har også en shop.
Desuden havde hun en stand på Edition sidste weekend.

Har I gættet hvem det er? Eller genkender du dig selv?

Vinderen af kobberlysestagen er Frk. Hansen

Jeg håber den falder i god jord og du bliver rigtig glad for den. Jeg sender dig også lige en mail.

Og til alle jer der ikke har vundet, så regner jeg med at I smutter ind i shoppen og slår jer løs. 😉

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Mimi
  2. april 2013 at 21:53

  eeeejjjj hvor er jeg bare ked af, at jeg ikke vandt . Hvad skal jeg nu sætte på den reserveret plads? ;D

 • Svar
  Frk. Hansen
  3. april 2013 at 13:19

  Jamen hov det må da næsten være mig! 😉 Hurra og hvor er det vildt jeg skal have sådan en smuksak stående! Tusinde tak. Jeg ved lige hvor den skal stå! Jeg sender dig straks en glad retur mail!Hilsen en meget meget glad Frk. Hansen 🙂

 • Svar
  Trine K
  7. april 2013 at 17:40

  Hej :-)Da jeg desværre ikke vandt på bloglovin, vil jeg støtte dig via onlineshoppen, og købe en kobberlysestage.Den kommer i "cart", men når man trykker på "cart" nulstiller den.Kan du hjælpe?Mvh. Trine Kahr

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  7. april 2013 at 17:51

  Hej Trine Hvor dejligt at høre. Ja har heldigvis ikke hørt om andre med problemet.Jeg tænker du måske kunne prøve med en anden browser; Firefox, Chrome, Explorer..Hvis det heller ikke virker, så skriv igen, så kan du overføre penge via bank.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!