Home tour: Kontor i stuen og varme farver på væggene


Som lovet, vil der komme flere home tours – billeder af hele hjem. Ikke bare den flotte stue og soveværelser, men også bad, køkken og entré, for det er tit de steder, der volder flest problemer i indretningen. Det kan være svært at finde opbevaring, til alt det man nu engang har brug for, samtidig med at det ser nogenlunde pænt ud. Det har jeg i hvert fald tit savnet inspiration til, så det skal også have en plads her på bloggen.

Grunden til at jeg i første omgang stoppede op, da jeg så denne lejlighed, var den rolige og hyggelige stemning med farve på alle væggene. Ikke meget, men en smule, så det hele ikke virker for koldt. Der er malet med Farrow & Ball´s i hele lejligheden, og brugt følgende farver.
Køkken: Ammonite nr.274
Stue og kontor: Shaded white nr. 201
Soveværelse: Strong white nr. 2001
Børneværelse: Pigeon nr. 25

Den anden ting, man ikke kan undgå at lægge mærke til er selvfølgelig skillevæggen og kontoret i stuen! Dét er altså god udnyttelse af pladsen og samtidig er kontorpladsen skjult, når man er i stuen (bortset fra den lækre skillevæg) og i kontoret er der både lys og god udsigt. Det er smart!
Din stue er måske ikke så stor, at du har plads til at tage en bid til kontor, men man kunne sagtens bygge videre på idéen og lave en mindre skillevæg på en meter, som bare afskærmer kontorpladsen.

Se flere flotte home tours her!

Det sidste jeg vil kommentere på er køkkenet. Det er et rigtig flot og hyggeligt køkken, med god opbevaringsplads og lys, men spisepladsen er jeg lidt betænkelig ved. Der er ikke meget plads, at bevæge sig rundt på.
Retningslinierne for et køkken er, at der skal være minimum 110 cm til arbejdsplads foran et køkkenbord. Derudover skal man regne med 50 cm, til at rykke stolene ud, og det ser der ikke ud til at være. Jeg tænker at til hverdag er bordet måske slået sammen, så det er rundt og er rykket mere ind mod væggen. Det ville jeg i hvert fald foreslå, så der bliver noget mere plads til at komme rundt på.

Lejligheden er lige nu til salg ved Entrancemakleri. Fotograf: Anders Bergstedt.


Se flere flotte home tours!

Gem

Gem

Gem

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Inspiration: et minimalistisk kontor - Stay Strange
    13. februar 2020 at 13:49

    […] credit: 1) coco lapine design 2) October et mai 3) A&C homestore 4) kreavilla 5) the poster club 6) […]

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!