Happy Mountain – Ny dansk boligblog

Selvom I jo burde få stillet alle jeres bolig-inspirationsbehov her, så vil jeg nu alligevel tippe jer om en ny blog der gik i luften i sidste uge – Happy Mountain.

Da jeg startede min blog var det lidt med en “nu gør jeg det sku..”, men sådan har det ikke været med Happy Mountain, der ligger virkelig nogle tanker og overvejelser bag og det virker meget professionel, og jeg tror der er meget godt i vente derfra.
De skriver om boligtrends, reportager, og hvad der ellers rør sig indenfor interiør og design.

Der er to der står bag bloggen og det er også deraf navnet udspringer. Den ene hedder nemlig Lars Birklykke (Happy) og den anden Stine Andsbjerg (Mountain). Jeg har fulgt begge på Instagram et godt stykke tid, og det er også derigennem de har mødt hinanden og fundet fælles interesser i interiør, design og ikke mindst Royal Copenhagen, som de begge er store fans af.

Nedenfor et par smagsprøver af hvad du kan se på deres blog.

Fotoshoot i forbindelse med By Lassen konkurrence
Boligfavoritter
Boligreportage

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Happy Mountain
    11. juni 2014 at 23:14

    Hej Christina! Tusind tak for de pæne ord! og fordi du tog dig tid til at skrive lidt om os. Det er vi rigtig glade for!Vi håber, vi kan samarbejde i fremtiden. Du er super dygtig!Keep up the good work! De bedste hilsner Lars // Happy 😉

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!