The future…

ChristinaSandersen
Bloggen er nu flyttet, og med sådan et skifte er det oplagt at gøre sig nogen overvejelser om fremtiden.

Bloggens udseende er ændret, men indholdet og de emner jeg skriver om vil ikke ændre sig – hovedfokus er og bliver bolig og alt hvad der hører sig til af inspiration, design, DIY og interiør. Til gengæld har jeg strammet op i forhold til blandingen af dansk og engelsk og alle menuer og overskrifter er nu på engelsk. Indlæggene vil både blive skrevet på dansk og engelsk, stadig med det danske sprog som det primære, for engelsk er ikke en af mine spidskompetencer, men jeg vil gerne at andre I det store udland også kan følge med og læse hvad jeg skriver om.
Når man er på startsiden www.kreavilla.com, får man et hurtigt overblik over de seneste indlæg. Det elsker jeg og har jeg virkelig savnet, så man ikke skal scrolle igennem hvert eneste indlæg, hvis man vil finde noget bestemt.

Desuden har jeg jo teaset lidt om, at der sker ting og sager “behind the scene” og det kan jeg lige så godt løfte sløret for. Sagen er den har jeg har valgt at sige mit ellers gode og velbetalte job op! Jeg fortsætter dog 3 måneder endnu, men kun 3 dage om ugen.
Og hvad skal jeg så i stedet? Ja, jeg kan ikke svare på det 100%, men bolig og indretning fylder mere og mere for mig og er blevet til en drøm om, at jeg kan beskæftige mig med det på fuld tid. Jeg kan mærke at jeg ville fortryde, hvis jeg ikke i det mindste får prøvet det af, og med flytning og hussalg er det nu på lykkeligste vis blevet muligt.

Det første skridt er, at jeg starter på en uddannelse som indretningskonsulent, for at få noget teoretisk ballast. Desuden har jeg også netop været på en workshop i styling og fotografering (meget mere om det i et senere indlæg). Som blogger er der jo mange ting man skal mestre; at være stylist, fotograf, journalist, PR-medarbejder og forhandler, så der er masser af områder at arbejde med.
Jeg satser også på at der bliver plads til at afholde nogen workshops, skrive artikler og så har jeg også lidt forskellige idéer på tegnebrætte i forhold til at designe/producerer nogle ting.
Så det er ikke idéer der mangler, men “bare” tid, og den bliver der forhåbentlig lidt mere af fremover.

Jeg håber I fortsat vil følge med på min rejse og kan lide det nye udseende, hvis I falder over noget uhensigtsmæssig, så skriv gerne en kommentar eller send mig en mail.

Læs også

10 kommentarer

 • Svar
  Pia
  1. november 2015 at 6:39

  Held og lykke med dit og bloggens “nye liv” 🙂 Jeg glæder mig til at læse med!

  • Svar
   Kreavilla
   1. november 2015 at 11:37

   1000 tak, dejligt at høre. Jeg glæder mig også til hvad fremtiden har at byde på.

 • Svar
  Heidi
  1. november 2015 at 8:17

  Held og lykke med det hele, Christina – det skal nok blive rigtig godt! Glæder mig til at følge med 🙂

  • Svar
   Kreavilla
   1. november 2015 at 11:38

   Tak, og det håber jeg også. 🙂 Jeg glæder mig også til at dele – og til vi snart ses igen.
   Knus

 • Svar
  Martin
  1. november 2015 at 12:23

  Held og lykke med projekter. Bliver spændende og følge.

 • Svar
  Helena
  1. november 2015 at 17:21

  Hvor lyder det bare spændende, ønsker dig alt held og lykke.

 • Svar
  Maj
  3. november 2015 at 7:52

  Hvor er det spændende!
  Et sejt og modigt valg at træffe. Jeg er sikker på, det bliver helt fantastisk for dig, og jeg glæder mig til at læse med :-).
  Kh Maj

 • Svar
  Kreavilla
  3. november 2015 at 13:25

  Tak for alle jeres søde og opmuntrene kommentarer. Det er jo med lidt kriller i maven, sådan at springe ud i noget nyt, så dejligt at få et par støttende ord med på vejen.

  /Christina

 • Svar
  Kristina
  3. november 2015 at 14:20

  Hvor er det godt for dig Christina! Og hvor er du sej, at du springer ud i det glæder mig til at følge med i dit nye eventyr. Og bloggen er blevet så fin! Kh Kristina

 • Svar
  Helle Melgaard Gregersen
  6. november 2015 at 9:52

  Så fedt, og sejt at du tør
  .
  Må jeg spørge hvilket webhotel du bruger?

  Vh Helle

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!