Sofakompagniet


Indlægget er sponsoreret af Sofakompagniet.

De fleste boliginteresseret kender nok Sofakompagniet, for deres lækre og billige sofaer. De har nemlig droppet fordyrende mellemled og sælger direkte til forbrugerne via deres netshop.
De har dog også et showroom, men det ligger i Korsør – langt væk fra mange. Men nu er der gode nyheder for os Københavnere. Fra i dag og året ud åbner de nemlig også et showroom lige midt i København, nærmere bestemt Nytorv. For det er jo trods alt rarere lige at kunne prøve sidde/ligge ens sofa, se den i virkeligheden og mærke på de forskellige stoffer.

Lidt utraditionelt, har vi lige købt en sofa til vores køkken, i stil med Vera sofaen ovenfor. Det kræver nogen ekstra høje ben og en sofa med god siddekomfort, som denne type sofa har. Jeg elsker stilen og syntes det kan være svært at vælge, fordi de alle er pæne.
Forøvrigt kan jeg tilføje at køkken-sofaen er et hit og gør at hele familiens samles i køkkenet om morgenen og når der laves mad. Største minus er nok, at det sådan en stofsag selvfølgelig er mere sart. Men hvis man ikke har helt små børn, tror jeg på det (krydser I lige fingre for mig?!).

En anden sag, jeg også har et godt øje på er en rigtig flyder. Og dog, det er nemlig ikke en klassisk hjørnesofa eller med chaiselong – men en ekstra lang sofa på 315 cm. Den hedder Sixten og er designet af Emil Thorup. En anden ting Sofakompagniet gør sig i, designsamarbejder med forskellige markante personer, jeg har hørt rygter om, at der også er et samarbejde på vej med Christiane Schaumburg Müller.

Som et ekstra lys på lagkagen, kan man til åbningen af Sofakompagniets showroom vinde et gavekort på 5.000 kr. For at blive blandt en af de heldige skal du:
1) Komme forbi det nye showroom,  Rådhusstræde 1, til åbningen tirsdag d.15 mellem kl. 15 og 21.
2) Tag et billede af dig selv, med dit yndlingsmøbel.
3) Læg det op på Instagram eller Facebook med hashtagget ‪#‎PopUpShowroomKBH‬.


Fra den 16. September vil POP-UP showroomet have åbent:
Mandag-fredag: kl. 11-19
Lørdag-søndag: kl. 10-17

Adresse på showroomet er: Rådhusstræde 1, 1466 København K, Nytorv.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!