Siden sidst


Det er lidt tid siden, der sidst er sket noget herinde, men nu er det vist på tide, at få lidt gang i bloggen igen! Det er bestemt ikke fordi jeg ikke syntes bolig og indretningen ikke er sjovt mere, tværtimod og idéer er der heldigvis også masser af. Men nogen gange er det godt at træde et skridt tilbage og reflektere lidt. Og så har jeg også haft behov for at fokusere og lægge nogle kræfter i uddannelsen som indretningskonsulent.

Jeg er endnu ikke færdig med uddannelsen, men jeg er godt på vej og regner med at blive færdig i januar eller februar. Og det glæder jeg mig SÅ meget til. Det er jo trods alt lidt sjovere, at lave noget for “rigtige” folk, end fiktive opgaver, der vurderes af nogle lærere. Men jeg har lært en del, bl.a. 3D-tegning i hånden, det er altså ret sjovt, at se et rum tage form på et fladt papir.

Mht. bloggen, tænker jeg også at tage en lille drejning med den, væk fra det kommercielle og med mere fokus på indretning. Jeg er bl.a. ret vild med og fascineret af alle de mange, mange skønne hjem, der er til salg ved de svenske mæglere, og dem vil jeg gerne dele nogle flere af. Og kommenterer i forhold til noget af det jeg har lært om f.eks. retningsliner for hvor meget plads, der skal være rundt om et spisebord, hvor meget plads man bør have i køkkenet, farvesammensætninger og lys.
Jeg vil fremover skrive på dansk, og har vist fået ændret det i de fleste menuer mv., der er dog stadigvæk lidt hængepartier rundt omkring, og de gamle indlæg vil forblive uændret.

Sidste indlæg handlede om makeover af vores stue, som jeg var ved at planlægge. Det er jeg heldigvis blevet! færdig med, billederne her er et lille sneak peak, og jeg skal nok vise hele stuen snarest.

Hvis I har nogle problemområder eller issues derhjemme, f.eks. hvilken lampe der passer over et spisebord eller hvad man skal sætte op over sofaen, så skal I være velkomne til at sende mig en mail og så tager jeg det meget gerne op på bloggen. Men hvis der er en større opgave, og noget som kun vedrører jer, så er det indretningskonsulenten Christina i skal have fat i. *S*

Jeg håber I vil tage godt i mod de nye tiltag.

Læs også

5 kommentarer

 • Svar
  Stine Bjeldbak
  15. oktober 2016 at 19:04

  Det lyder spændende. Hvad er det for en uddannelse?

  Vh. Stine

  • Svar
   Kreavilla
   15. oktober 2016 at 19:06

   Det er det bestemt også. 🙂 Det er uddannelsen som indretningskonsulent ved arkitektskolen for indretningsdesign: http://www.arkitektskolen.com/?id=14

   • Svar
    Stine Bjeldbak
    15. oktober 2016 at 20:39

    Fedt , tak 🙂 Den vil jeg lige se lidt nærmere på.

 • Svar
  Vibeke Lippold
  15. oktober 2016 at 22:59

  Det lyder rigtig spændende med de nye tiltag. Jeg vil glæde mig til at læse dine nye indlæg 🙂
  God weekend
  Vibeke

 • Svar
  Nanna
  15. november 2016 at 15:02

  Hvad hedder den røde/grønne plante med de store blade? 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!