Potter og planter

Når jeg går i gang med noget, er jeg ikke god til at gøre det halvt, så der er blevet købt flere grønne planter. Og jeg elsker simpelthen at kigge på mit nye tableau opstillet på en gammel skænk arvet fra min mormor.

Sukkulenter og kaktuser er, som det også ses her, meget forskellige i stuktur og form hvilke jeg syntes gør det rigtigt spændende at se på, selvom det “bare” er grøne planter. Jeg har dog også tilføjet et par trommestikker (de gule blomster), da de øvrige planter er meget kompakte.

Men flere planter kræver også flere potteskjulere og det er en ting jeg syntes kan være svært at finde – i hvert fald nogle pæne af slagen.
Herunder har jeg brugt en hjertepotte, der er et loppemarkedsfund, Finndottirs vase til trommestikkerne, Finndottirs lysestage til den lille søstjerne sukkulent, papirpotte i genbrugsmaterialer fra Lübech Living (Oohh) og en keramikpotte fra Louise Mathiesen.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!