Posters – Black and blue


Waves // I love my type

Det skulle da være mærkeligt, hvis jeg ikke gik og drømte om en plakat eller to – og det ville da også være mærkeligt hvis der ikke var en blå imellem, ikk?!

Efteråret nærmere sig og jeg tror det er meget naturligt at vi tager nogle lidt mørkere farver til sig. Denne sæson tror jeg dog det bliver lidt mere end normalt, med den dybe blå, grønne og bordeaux farve. Både til interiøret, men også på væggen, se f.eks. hvordan Mortilmernee har malet hendes væg.


Playtype A // Seasons

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Signe // Copenhagen Kiddo
    12. september 2014 at 20:18

    Det er nogle flotte posters. Jeg har lige købt to store rammer som jeg vil bruge til billeder over sofaen. Lige nu har vi en blanding af store og små billeder, men jeg vil egentlig gerne nøjes med to store for at det ser mere roligt ud. Jeg er vild ed “Waves” men den bliver måske lige lidt dyr til vores budget lige nu. Til gengæld er den ved siden af da helt overkommelig i pris 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!