Pineapples

Source

Sommeren med solen, varmen og alverdens friske frugter er over os. Men udover de friske frugter kan man også fine masser af palmer og ananas indenfor boliginteriør, tøj og accessories.
I dette indlæg har jeg fundet lidt forskellige eksempler på hvor du kan købe pynte-ananas og hvordan det kan styles.

Det første billede af fra Julie Hole, en norsk instagrammer der bor i et nybygget hus med masser af plasds og lys og fyldt med god stil. Ananas’en er designet af Pols Potten og fås i både hvid (400 kr) og “guld” (600 kr). Kan bl.a. købes i Areastore.

Ananas vasen nedenfor er fra Zara Home, der virkelig er gået amok inden for ananas-temaet, de har bl.a. også et badeværelsessæt, salt- og pebersæt, en kande, lys og meget mere, se her.
Vasen er lidt mindre end ananasen fra Pols Potten, men koster også kun 179 kr.

Den sidste slags ananas jeg vil vise, er i vintage kategoerien. For i 70’erne har det åbenbart været meget populært med ananas og messing og de har især været brugt som isspande, men også lysestager og lamper.
Messing er jo ogeså meget oppe i tiden, så det er jo en helt perfekt kombination og der findes en hel del både på Etsy og eBay. De er dog ikke helt billige, hvis man skal lave et rigtig scoop, skal man nok lede på et rigtigt loppemarked.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!