Ommøbelering – og et tip om Pinterst

Denne gang er det ikke herhjemme der er blevet flyttet rundt, men derimod på bloggen. Der er ryddet lidt op, organiseret og tilføjet noget nyt. Og der ligger stadig et par stumper hist og her og flyder. Men det jeg har lavet er:

Der tilføjet en pin it knap, som automatisk dukker op, når man fører musen over et billede. Det drillede desværre lidt, så jeg måtte bruge en kode hvor det ikke er muligt selv at bestemme hvordan knappen ser ud og hvor den vises. Men acceptabelt.
Hvis du bruger blogger og også vil prøve det så kig nærmere her, det er den første løsning jeg har brugt.

Så har jeg har opdelt mine indlæg i 3 emner:
1. De kreative projekter, DIY.
Primært mine egne, men der kan også være andre der har lavet nogle geniale DIY’s der fortjener at blive delt eller at jeg selv har kastet mig ud DIY-projekter andre har skrevet.
2. Indretningen og billeder af vores hjem, her for I et indblik i hvordan jeg (vi) bor.
3. Indlæg om trends, nyheder, must haves osv. indenfor bolig og interiør.
På fanerne ovenfor er det muligt at finde indlæg indenfor disse tre kategorier.

Via Smallshopstudio

Og sidst men ikke mindst har KreaVilla har fået en Facebook side.
Jeg ser det egentlig mest som en måde at følge bloggen på, hvis man f.eks. ikke bruger Bloglovin’.
Men tænker dog også at der kan komme lidt mindre opdateringer der, og lidt flere billeder.
F.eks. har jeg lavet et album til alle billederne jeg tog på DesignTrade messen. Det kan blive lidt tungt at vise dem alle på bloggen.

Hvis I har nogle gode fifs eller andre idéer skal I være velkommen til at byde ind.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Camillam
  20. januar 2014 at 17:36

  Hej :)Jeg går ud fra at du bruger blogger, hvordan har du fået de overstående faner under blognavnet? De er lidt svære at finde frem til, synes jeg 🙂

 • Svar
  Christina / KreaVilla
  20. januar 2014 at 18:50

  Hej CamillaDet er korrekt jeg blogger. Fanerne svarer til en side, så inde i layout skal du tilføje en side og så vil jeg mene fanen kommer frem.En side kan være et seperat indhold eller et link. Et link til en anden side, eller som jeg har gjort med emneopdelingen, et link til indlæg med et bestemt tag.Håber det gav mening. 😉

 • Svar
  Camillam
  20. januar 2014 at 18:54

  Jeg prøver lige ud fra din beskrivelse, ellers skriver jeg lige igen 🙂 tak for svar 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!