Normann Cph meets Stine Goya

Du kender sikkert Normann Copenhagen, deres block table bord, sort-hvid Agnes vaser, sofaborde, stole lamper mv. Altså sammen karakteriseret af stilrene former og lækrer materialer og farver.

Stine Goya kender du måske knap så godt, sådan har jeg det i hvert fald, men hun er tøjdesigner bruger også rigtig lækrer materialer og farver og så er det hende der står bag de famøse H2O guld slippers. Som folk elsker – eller elsker at hade.

Og næste fredag, d.12. juni mødes de to i Normann Space.
Normann Space er et tiltag fra Normann Copenhagen, hvor de giver en udfra kommende frie tøjler til indrette, iscenesætte og præsenterer Normanns produkter med deres eget præg.

Billeder fra Maiken Winther udstillingen i Normann Space via PernilleZ // Aucube

Jeg syntes det er en fed idé og spændende at se produkterne blive præsenteret utraditionelt og i en anden stil end man sædvanligvis ser Normanns produkter.
Der har allerede været en udstilling hvor Maiken Winther indrettede Normann Space og det har jeg set nogle ret fede billeder af på Instagram.

Stine Goyas udstilling beskrives som mexicansk inspirerede, med kaktusser, ørkenelementer og smukke feminine farver som fersken, pink og pudder.
Katusser er jo lige mig! og så jeg er spændt på at se hvordan ovenstående beskrivelse bliver udmyntet i  Normann Space.

Jeg er inviteret til dette åbningen af udstillingen, men det er alle jer læsere også!
Det foregår i Normanns flagshop store på Østerbro, torsdag d.12. juni fra kl.17-19.
Du kan læse flere detaljer her, hvor du også kan tilmelde dig.

Og giv mig gerne et praj hvis du kommer, så kunne vi måske lige hilse på!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!