NO Design

Kender I det når, man går i butikker og så falder over en ting man ikke har set før. Og den bare er lige i øjet og man straks tænker den må man have? Og så finder man ud af den ikke engang er særligt dyr. Mega win-win.
Sådan havde jeg det da jeg så denne stage, dog var det ikke i en butik men på en messe – hvilket sådan set bare gjorde det endnu bedre, for der var Nicholas også, ham som har designet lysestagen. Og det gør det meget mere personligt og hyggeligt at have en ting, hvor man kender designer bag, eller i hvert fald har snakket med ham.

Lysestagen er designet af Nicholas Oldroyder, der er fra England men har læst til arkitekt i Danmark. Og det var under studiet det hele startede, hvor lysestagen for første gang så dagens lys til et af de berømte julemarkeder på arkitektskolen. Det var en stor succes og lagde kimen til NO Design.

Det er planen, at der med tiden kommer flere produkter, men indtil nu kan lysestagen No.1 købes her. Den fås messing, kobber og stål, og koster bare 149 kr.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Anne-Dorthe
  17. september 2014 at 20:25

  Jeg så også denne lysestage og undrede mig over, at jeg aldrig havde set den før. Den er så fin, og jeg tror næsten, at jeg bliver nødt til at eje den 😀

  http://www.annedortheandersen.dk

 • Svar
  Chalotte Kruse
  17. september 2014 at 21:06

  Så den godt på Formland! Den er så fin! 🙂

 • Svar
  Annette Aarre Dalsgaard
  23. september 2014 at 13:51

  Smukt….og et fantastisk emballage-design! Har drukket en kop te på Café Hack i Aarhus, der havde en lignende emballage….den kan jeg altså bare ikke stå for 😀

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!