Molecular lamps


1: Menu 3.999 kr // 2 & 3: Bergman lights, 795 SEK // 4: House Doctor, 850 kr (TILBUD!)

Jeg er vist lidt i drømme-planlægnings mode og har lyst til at lave en masse ting om herhjemme. Udover en lyserød væg gad jeg også godt at udskifte vores spisebordslamper.

Flere og flere har fået lampen fra House Doctor (4) og jeg syntes faktisk den er endnu flottere i rigtige hjem end på produktbillederne. Den tilføjer virkelig noget, og er jo helt skulpturel at se på. Og lige nu er den nedsat med 50% hos iBob, værd at overveje…
Den første lampe er en nylancering fra Menu (1). Den minder meget om lampen fra House Doctor, men med mere bevægelige led/pærer, så man selv kan ændre udseendet på den.

Den tredje lampe, som jeg har vist to billeder af, er min favorit. Selvom de to andre er flotte, tror jeg at den hvide er mere langtidsholdbart end en lampe i sort eller messing. Lampen er fra svenske Bergman Lights og fås både i en version med 5 fatninger og 9 fatninger. Og jeg skulle helt sikker have nogle forskellige pærer i.

Indlægget indeholder affilate links.

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Marie
  15. januar 2015 at 23:33

  Jeg er også helt forelsket i disse lampe. Ville gerne have en hængende over mit sofabord.

 • Svar
  Guldlog
  1. august 2015 at 22:34

  Hej lige et spørgsmål, jeg ved ikke, hvor meget du kender disse lamper. Men jeg har undret mig længe: Housedoctor lampen – den vises altid med store runde pære, men alle de steder, hvor den købes er den med de små smalle pære?? Er det fordi folk selv skifter pære, eller følger der flere forskellige med, ved du det? 🙂

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!