Mine favoritter – Ferm LIVING SS15

I har nok set det, ferm LIVING har offenliggjort deres nye SS15-kollektion. Og deriblandt er der nogle sikre hits, så dem kommer vi ikke udenom.
Billeder til kataloget er taget i boligstylist Rikke Graff Juels hjem. Det må godt nok være en speciel, anderledes og sjov oplevelse at se ens eget interiør blive udskiftet med Ferm Livings. De kan bare komme herhjem næste år. *S*

Men til denne sæsons nyheder.
1. Ferm LIVING lancerer nogle viskestykker med tryk og det er der to gode ting ved.
Trykkene er lavet af Elkeland, som bl.a. også har lavet nogle rigtig fine uld-hangers. Jeg er rigtig vild med det univers og syntes idéen med tryk på viskestykker er en virkelig fed måde at få lidt kunst ind i hjemmet på, fremfor endnu en plakat, der skal findes plads.
Den anden ting er at de er blå! Me like.

2. En samling af vaser, i nogle af de hotteste farver og en lækker mat overflade.

3. Plantetrenden er over os, men jeg syntes det halter lidt med fede potter. Så det er rigtig fint set at lancerer nogle nye. Potterne fås i to størrelser, en mindre nok primært til indendørs brug og en stor. Begge kan tåle at være udendørs.
Desuden har ferm LIVING lavet nogle plante gitre, i et noget mere moderne udtryk, end hvad man traditionelt ser. Genialt! Selvfølgelig er der da brug for det, med alle de planter folk erhverver sig.

4. Og til sidst lidt til børnene. Byggeklodser som børnene gider at lege med, i nogle farver forældrene (moren) gider at se på.

Der er også et par ting, som i mine øjene ikke rammer helt plet og det er især deres kelim tæpper og puder. Der er masser fremme i den genere, men jeg syntes deres mønstervalg er lidt kedeligt.

Hvad syntes du om kollektionen? Er der noget du skal have skrevet på ønskelisten?

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!