Mens vi venter …bloggerjulekalender

Har I hørt om Bloggerliv?
Bloggerliv er en serie som Bloggers Delight laver i samarbejde med Svada film. I serien følger man forskellige blogger og kommer lidt mere ind på livet af dem og det at være blogger. Bl.a kan du følge Lortemor og Tina Maria. En stor mangle er dog. at de ikke har en boligblogger. 😉
Afsnittene kan ses online på bloggerliv.dk og der kommer et nyt afsnit online hver søndag.

Her i juletiden har de lavet en særlig juleversion – en bloggerjulekalender, hvor der hver dag er der en ny blogger bag lågen, som giver et juletip.

Jeg har ikke været så aktiv her den sidst uges tid, da jeg har skulle forberede min medvirken. Jo jo, nu er det ikke kun bladene jeg holder mig til.
Det er hemmeligt hvornår jeg er bag lågen, men nu er der jo i hvert fald en god grund til at kigge med.

Et par blogger der allerede har været bag lågen og som jeg varmt kan anbefale at se, er Lasse fra www.sidseloglasse.com, der lægger en flot julemake-up og helsemathilde, der laver sunde julekugler og samtidig viser hvordan ventetiden kan udnyttes optimalt.


Sidseloglasse.com


Helsematilde

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!