Markedsplaner for Decovilla

Jeg har jo snakket en del om min deltagelse i Boxland og In a box (jeg håber ikke at I er blevet for trætte af at høre om det), men jeg er ret spændt på det, både fordi det er sjovt (og lidt skræmmende) at møde folk der ser/bedømmer/kommenterer de ting jeg har lavet.
Og ikke mindst er In a box jo ret spændende fordi vi så mange der er gået sammen, og mange ting og detaljer der skal på plads.Hvordan holder man regnskab, hvem skal stå der hvornår, hvilke reoler skal vi købe, hvilke poser osv. osv.
En spændende ting deriblandt er også at vi får trykt en stor stak postkort, som er lavet af “vores grafiker” Denise (med shoppen Sirlig). Og det er forhåbentlig så fedt, at det også er noget folk kunne finde på at bruge som pynt til deres vægge.
Skal selvfølgelig nok vise det, når vi har fået det fra trykken.

Men det jeg faktisk ville med dette indlæg var at fortælle at jeg også har lidt andre markedsplaner.
D.14-15. september deltager jeg i Loftbazaaren på Amager og
D.5-6. oktober er jeg så heldig at have fået en plads til Finderskeepers i Århus.
Det er jo første gang det alholdes i Århus, så det bliver spændende hvordan det løber af stablen, og om det bliver en lige så stor succes som det i København.
Så der bliver også en chance for at møde nogle af jer jyder.

Til højre har jeg tilføjet lidt links, hvor I kan finde mere info om markederne.
Nogle af dem fører til DecoVilla på Facebook, hvor jeg har samlet disse informationer. Og her skriver jeg også om nye produkter og andre DecoVilla tiltag.
Hvis du vil følge DecoVilla, kan du gøre det lige her.

Sidst men ikke mindst har jeg også tilføjet et link til Blogland i Boxland, så I let kan finde informationerne. Der er allerede en del der har tilmeldt sig med en bod, men der er plads til flere. Så hold dig endelig ikke tilbage.

Gem

Læs også

Endnu ingen kommentarer

 • Svar
  Eva Vinzent
  30. juli 2013 at 23:34

  Jeg laver selv forskelligt Kunsthåndværk og tager på marked flere gange om året. Det er så fedt, sjovt,hyggeligt og spændende, hver gangJeg er altid træt og meget inspireret når jeg har deltaget i markeder. Man bliver afhængig af det synes jeg. Det at møde kunderne og se dem blive begejstret for det man selv har lavet og fundet på. Det er fantastisk.Rigtig god fornøjelse

 • Svar
  Monica Weidemann
  31. juli 2013 at 18:39

  Jeg glæder mig meget til at besøge Finders Keepers i Århus – og fortæl du bare løs! Det er altid inspirerende at andre er engagerede og brænder for det de laver!

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!