Køb på DesignCellerne markedet

Har I savnet mig? Der har været lidt stille herfra, da der har ikke været så meget tid og lyst til at blogge, men nu satser jeg på at være tilbage, jeg har nemlig savnet jer. 😀

Der er sket meget den sidste måneds tid og selvom det er “old news” kommer der lidt catch-up indlæg.
Højdepunkterne har været Designmarkedet her i weekenden, hvor jeg for første gang prøvede at være standholder, jeg er blevet tilbudt at blive forhandlet (det er endnu ikke på plads, så der er mange overvejelser omkring det) og så deltog jeg på Kristina Dams workshop “Mixed media”, hvor jeg prøve forskellige teknikker omkring at lave collager.

Men for at starte fra en ende af. Vil jeg vise jer lidt af dig jeg kom hjem med fra DesignCellerne.

Et par skåle/krukker/stager lavet af Phucisme, med nogle fine grafiske trekanter. De er i dagens anledning prydet med nogle syrener fra haven.

Derudover er skålene blevet pyntet med et par særdeles fine øreringe lavet af Ditte Gren Lange, der står bag Fragment.
Jeg bliver mere og mere vild med dem… Til markedet sad hun og lavede nogle, ret sjovt at se og spørge til hvordan de laves.
Jeg kan varmt anbefale et på besøg på hendes webshop, hvor hun både sælger øreringe, halskæder og armbånd.

Læs også

2 kommentarer

 • Svar
  Monsterscircus
  21. maj 2013 at 23:12

  Hold da op hvor ser det spændende ud! Og sikke nogle fremtidsudsigter, held og lykke!

 • Svar
  Trine/Stjernepels
  22. maj 2013 at 9:40

  JA, du har været savnet, kan du tro 😀 Men tænkte jo nok det var ifm. marked, super fedt og så fortjent! Ville i øvrigt rigtig gerne ha' været dernede og hilse og shoppe, men pinsen forsvandt i familiekomsammener (heldigvis nogle hyggelige af slagsen ;)).Go' onsdag til dig.

 • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!