Højdepunkter 2014


I forlængelse af mit indlæg om at blogge hos Bloggers Delight og reflektion over året der gik, vil jeg også dvæle lidt mere ved de ting der skete på bloggen.

I løbet af 2014 er der kommet 1500 nye læsere til – det er jeg virkelig taknemmelig for! Og jeg tillader mig at tage det som et stort skulderklap, at I er flere og flere der læser med derude.
Jeg har også mødt mange søde og spændende mennesker indenfor blog-, design- og interiør verdenen og her i november og december, har jeg hele tre gange være featured i forskellige magasiner.

På den personlige front, har mit år været meget præget af sygdom, jeg har haft to lungebetændelser samt fået konstateret astma og været indlagt flere gange. Så det har tæret meget på energi og overskud og desværre også deltagelse i flere arrangementer. Men på den anden side har jeg brugt bloggen til at holde mig i gang, og det er rart, trods alt, at have lidt fornuftigt at tage sig til, selvom man ligger derhjemme.

Det mest populære indlæg på bloggen i år, har uden tvivl været det jeg skrev om Kählers jubilæumsvase. Jeg lavede det lidt før vasen kom i handlen, for at fortælle om hvor den stadigvæk kunne fås. Det varede jo som bekendt ikke længe før alt var udsolgt, men i folks søgning på vasen, var der rigtig mange forbi. Lige den begivenhed må jeg sige gik rimelig meget over gevind, og jeg syntes måske det er lige at trække den, at der næste år også kommer en sølv vase – dog ikke som limited edition denne gang.

Hjemme er vores en stue blevet malet hvid – sikke en forandring, og det til det bedre.
En anden væg er blevet blå, en farve som i den grad har invaderet vores hjem i 2014. Og så er der sket en stor omrokade i vores spisestue, jeg havde mange kvaler med vores skænk og hvad jeg skulle gøre med den; kunne det klares med en gang maling? Det kunne det ikke og i stedet fik vi en metalreol, som jeg super glad for.

Med det sagt – vil jeg ønske jer alle et rigtig godt nytår og håber vi ses eller læses ved i det nye år!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!