Formland UP/Graded – Skal du med?

FORMLAND-_UP-JANUAR-2014-004

I fredags skrev jeg at august, er den store nyhedsmåned både indenfor interiør og mode. Og en af de store begivenheder er Formland UP/Graded, der løber af stablen i den kommende uge i Messecenter Herning.
Du har måske allerede læst om messen flere gange – men der altså en grund til alt omtalen. Messen er med over 400 stande langt den største og desuden har de masser af foredrag events og trendområder, så der er altså lidt at berette om.

Messen retter sig egentlig primært mod indkøbere, der køber ind til deres butikker, og søger inspiration og kreative input. Men presse og bloggere tiltrækkes også for at se alle nyhederne,. Jeg skal også til messen, for første gang og jeg må sige jeg glæder mig til at se om den nu også lever op til forventninger og selvfølgelig se nyhederne og berette derfra.

Måske er der også nogle af jer, der kunne tænke sig at kigge forbi? Man kan enten købe billet til messen, det kræver dog at man har et CVR-nr, eller man kan deltage som presse, hvis man er blogger. Jeg kender desværre ikke de præcise krav, der stilles for hvornår man kan komme ind som presse.

Udover standende afholdes der også mere end 50 foredrag og events, og så er hver hal delt ind i trendområder med hver deres retning inden for design og interiør. Områderne er #formlandnews, #thebluegoldstudio, Hay Talent Award, #christmasforest, #moments og Show UP.

Er der mon nogen af jer læsere der også skal dertil? Enten som udstillere eller besøgende? Jeg tager selv derover torsdag, og det kunne jo være en rigtig fin lejlighed til at få sat ansigt på nogle navne. 🙂

Formland_Lille

Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!