Flytte dag

Bloggen er nu flyttet og dette er mit første indlæg hos Bloggers Delight. Jeg håber at gamle læsere hurtigt finder sig tilrette, og nye læsere er selvfølgelig velkomne – KreaVilla kan følges enten via Bloglovin’ eller Facebook.

Jeg hedder Christina og har haft bloggen KreaVilla i 2½ år. Det hele startede med at vi flyttede i hus og efter de største renoveringsprojekter var overstået, kunne jeg endelig komme igang med at indrette. Se f.eks. udviklingen af vores stue nedenfor.
Men min mand deler ikke helt min passion og blev lidt træt af at høre på alle mine idéer. Så istedet for at trætte ham med min boligsnak oprettede jeg bloggen.

Vores stue – før, undervejs og efter (billederne skifter, bare vent et øjeblik):

Det er sket noget af en udvikling med bloggen, fra i starten bare at vise hvad jeg gik og puslede med derhjemme, så var der en lang periode hvor der var meget stille, da jeg havde DecoVilla og solgte kobberlysestager i massevis. I kender mig muligvis som ”mig med kobberlysestagerne”.
Det stoppede jeg dog med i december og derefter fik bloggen mere fokus.

Start1

I forbindelse med flytningen har jeg prøvet at strukturer indlæggene lidt mere og opdelt dem i 4 kategorier.
Det gør det forhåbentlig lettere at finde netop den ting man søger. Nedenfor har jeg knyttet et par ord til hver af kategorierne.

1. Bolig/My home: Billeder jeg tager fra vores hjem. Ændringer jeg har lavet derhjeme, ting jeg har købt eller et view gennem vores stuer.
2. DIY: Her er alle gør-det-selv projekterne samlet. Både dem jeg laver og dem jeg finder inspiration i hos andre
3. Interiør: Her vil f.eks. være interiør-nyheder og fede accessories jeg falder over og drømmer om.
4. Inspiration: Andre boliger og stylings, som har noget særligt der kan inspirere.
Kategorierne kan ses i menubaren for oven.

Og mht. kategorier og indlæg, så skal I være meget velkommen til at smide en kommentar, hvis der er noget I godt kunne tænke jer jeg skrev om, viste billeder af eller fandt inspiration til.

Kan I nyde det gode vejr derude!

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Simone
    25. juli 2014 at 17:52

    Wow, sikke en udvikling, det er godt nok blevet en utroligt smuk stue i nu har jer. Og tillykke med din nye platform til bloggen, glæder mig til fortsat at følge dig 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!