Ferm LIVING AW15

Ferm Livings efterårs kollektion er i dag blevet offenliggjort, og som sædvanligt er der en del must haves – eller i hvert fald ting man godt kunne ønske sig – imellem.

Planter, geometriske former, grå og mørke farver er stadig in, på den vis er deres kollektion ikke så overraskende. Men jeg syntes de har formået at lavet nogle nye og opdateret versioner af dagligdagsting f.eks. plantekassen ovenfor. 70’er versionen i teak er kommet mere og mere frem, så syntes det er godt set, at lave en opdateret version af den. Derudover syntes jeg også deres bordskånere, dækservietter og gitterophænget er gode eksempler på opdateret ting.

Daybeden er også en 70’er ting, der virkelig har fået sit indtog igen. Ferm Living har tidligere lavet en version, men efterårets version river sig rigtig løs fra 70’erne med de stilrene linier.

Men min favorit er nu vægophængene. Jeg har jo en svaghed for plakater, men kan godt lide at mikse det med andre elementer. Og her havde 70’erne også en del at byde på med vægtæpper og relieffer.
Så 70’erne er tilbage i andre farver (heldigvis!) og med mere enkelte linier.

Se hele Ferm LIVINGS efterårskatalog eller se mere på deres hjemmeside.Læs også

Endnu ingen kommentarer

Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!