Fem Forårs Favoritter – Købeversionen

Først og fremmest skal der lyde et stort tak, for alt den jeg respons jeg fik på gårsdags indlæg. Fedt at mærke at I er der!
Der er stadigvæk mange tanker der rumsterer i mit hoved og jeg tør godt love der kommer flere indlæg omkring mine overvejelser omkring (over-)forbrug, at bevarer sig selv og sin personlige stil.

Jeg har startet en give away på Instragram “old style”, hvor jeg udlodder et hjemmelavet planteophæng. Hvis I har læst blogs længe, ved I at der tidligere har været mange af denne slags give aways, men at de er blevet erstattet af størrere og “flottere” give aways, som er sponsoreret. Så jeg håber at jeg kan trække (bare lidt) den anden vej. 🙂

Når det så er sagt, så har jeg jo en lille give away kørende i samarbejde med Livingshop (følger mig kun en aaaanelse dobbeltmoralsk *G*). I den forbindelse spurgte de også om jeg ville udpege fem forårsfavoritter. Og jeg syntes stadigvæk det er nogle fede ting, men for at passe det lidt bedre ind i “den nye stil”, kommer jeg i morgen med nogle gør-det-selv og alternative bud på de fem favoriter.

Læs også

1 kommentar

  • Svar
    Carina
    18. marts 2015 at 15:13

    Glæder mig til, at se dine kreative tiltag 🙂

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!