Dreamcatcher

DSC_7922d_Lille

Drømmefangere er en gammel indiansk tradition med formål at fange alle de dårlige drømme. Og selvom det er en rigtig fin tanke, så må jeg indrømme at jeg bare har taget den til mig som et dekorativt element.
Jeg elsker jo plakater, og selvom man kan have mange forskellige typer plakater syntes jeg også der skal noget til for at bryde den ensartet flade. Sættekasser, spejle og POV-lysestagerne er gode bud på det, men da jeg flere steder stødte på drømmefangere var jeg “fanget”.

Man kan nok sagtens lave dem selv, men da jeg så priserne på Etsy (80-150 kr), besluttede jeg mig for at købe en. Jeg købt min af en sælger fra Australien der hedder LeoDream. Den kan ikke bestilles direkte på siden, da jeg har fået den lavet efter mine ønsker, men den store ring er 18 cm og drømmefangeren kostede 25 $ inkl. porto. – ca. 120 DKR.

DSC_7921_3Lille

DSC_7916_2Lille
Indlægget indeholder affiliate links.

Læs også

Endnu ingen kommentarer

  • Svar
    Kia Petersen
    19. august 2014 at 17:01

    Hej Christina.
    Nøj, hvor er jeg vil med din stil indenfor design og indretning! Og drømmefangeren er ingen undtagelse! Den giver virkeligt indretningen et lille “boho-twist”, samtidigt med at jeg synes tanken bag er ret sød. Som du skriver er den jo også god til at bryde alle plakaterne. Glæder mig til at læse om dine næste fund!

  • Læg en kommentar, det er så dejligt at høre fra dig!